2014. július 28., hétfő

Outfitek minden alkalomra

Azt hiszem nem csak én mondhatom el magamról, hogy soha nem tudom mit vegyek fel.. és most nem a "leugrom a sarki boltba" szituációról van szó, hanem nagyobb és fontosabb alkalmakról. Összegyűjtöttem pár összeállítást különböző alkalmakra, hogy segítsek nektek. 



Magassarkú cipő akkor ajánlott ha alacsony vagy és hangsúlyozni szeretnéd a lábaidat. Ha viszont túl magas vagy próbáld meg hanyagolni a magassarkút. Sajnos én is ebbe a csoportba tartozom, imádom a magassarkú cipőket de nem érzem benne túl jól magam ha mindenkinél magasabb vagyok. Ha maxiszoknyát viseltek, ahhoz inkább ajánlom a lapos talpú cipőket, balerinákat és sarukat magasságtól függetlenül. 

Mit vegyél fel esküvőre? 
Fontos, hogy legyél elegáns és ne legyél túl kihívó. Azt hiszem erre az esetre tökéletesen megfelel a mondás, "A kevesebb néha több". Ne akarjuk túlszárnyalni a menyasszonyt, ne akarjuk magunkra terelni a figyelmet. Esküvőn inkább hanyagoljuk a halvány/fehéres maxi ruhákat. Gondoljatok a reggelig tartó bulira.. csere cipő vagy lapos talpú? 





Kerti parti // Kisebb buli egy havernál 
Öltözhetsz kényelmesebb ruhákba, lapos talpú rövid naci egy egyszerűbb felsővel. Persze ha nem vagy biztos megkérdezheted a házigazdát a buli témájáról. Csak lazulgatás várható vagy inkább elkél az elegánsan öltözék?! 








Fesztiválozni mész? 
Fő a lazaság és a kényelem. Nem mindegy hogy milyen ruhában tombolod végig az egész napot, legyen kényelmes. De ebben az esetben talán a cipő a legfontosabb. Olyan cipőt vigyél magaddal amit nem sajnálsz ha tönkre megy. Fel kell készülnöd, hogy nem egyszer fognak rád lépni, eső esetén pedig a sárban fogsz dagonyázni.







Vacsi a pasiddal? 
Döntő szempont a helyszín. Ha csak egy gyorsétterembe mentek, vagy egy kisebb nem túl drága helyre, neked sem muszáj annyira kiöltöznöd. Ha viszont elegáns helyre visz, add meg a módját és tündökölj! Abban az esetben ha nem mondja el mi a terve próbáld meg kisakkozni milyen alkalomból visz, ha közeleg az évfordulótok/születésnapod akkor szintén legyél csini. Ha ötleted sincs, próbáld meg eltalálni az arany középutat. 







Vacsizni mentek a barátnőiddel? 
Legyél csini, legyél csajos és vidám. Csajos estéknél kevésbé kell odafigyelned a sminkedre, megengedheted magadnak, hogy nem is fested ki magad. Persze ebben az esetben is ha drága helyre mentek, ügyelj a ruhádra. 







Ha pedig elegáns buliba készülsz...
Vedd figyelembe a helyszínt, van-e valami megszabás az öltözékben vagy a minőségében. Az sem utolsó szempont, hogy elégedett legyél magaddal.










(Forrás: WeHeartIt)

Niki












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése