2014. július 25., péntek

DIY dekor

Megint találtam remek DIY ötleteket és gondoltam megosztom veletek. Olcsók, egyszerűek és látványosak. Ezek most inkább saját magatok számára dekorációs célt szolgálnak, mint ajándék szerepét töltik be. Olyan dolgok kellenek hozzá, amik a legtöbb háztartásban megtalálhatók a mindennapokban. 

Az első egy váza, ami először lehet, hogy furának tűnik de nagyon egyszerűen elkészíthető és szépen mutat. 



Hangulatvilágításnak tökéletesen megfelelnek ezek a szépen díszített gyertyatartók. Mindkettőhöz csupán egy átlátszó gyertyatartóra van szükség. Ezt helyettesíthetitek egy kisebb pohárral is. A filmszalagot odaragaszthatjátok kétoldalú ragasztóval vagy pillanatragasztóval is. A fadarabok helyett pedig használhattok fahéjrudakat is. 



Lampionsort is egyszerűen készíthettek saját magatok által készített színes poharakból, vagy meg is vásárolhatjátok őket. Egy kisebb vágást kell ejteni a pohár alján, majd teljesen átdugni rajta az izzót. 



Az utolsó pedig amit hoztam inkább a rendszerezést segíti elő az iskolai anyagoknál vagy a magazinjainknál. Készíthetitek gabonapelyhes dobozból, de tulajdonképpen bármilyen szélességű dobozt használhattok, attól függően mit szeretnétek bele tenni. Egyszínűre is festhetitek, de leragaszthatjátok akár tapétával vagy újságpapírral is. 



Ha tetszenek az írások, lájkoljátok a blog facebook oldalát. :) 

Niki




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése