2014. augusztus 14., csütörtök

Last minute summer - Beauty cuccok

Nemsokára vége a nyárnak de azért még egy-egy forró nap megadatik nekünk, amibe belefér még egy kis strandolás vagy rövidebb nyaralás. Olyan beauty cuccokat mutatok nektek amik nyári hangulatba hoznak titeket és természetesen a külsőtöket, akár borúsabb napokon is. 

Strand frizura (strand nélkül)

Ha te is imádod azt amikor a tengervíztől hullámosra szárad a hajad és szeretnéd otthon is elérni ezt a hatást tenger nélkül, itt a megoldás. Legjobban ezt az eredményt ásványi sókkal dúsított hajpermetekkel válthatod ki. Vagy ha tartósabban szeretnéd ezt a frizurát, már választhatod az akár 8 hétig tartó Beach Waves szalonszolgáltatást. De bármelyik opció mellett döntesz, legfontosabb a megfelelő hidratálás. 
Itt van 2 termék amelyekkel hullámos hajat varázsolhatsz: 

1. L'Oréal Professionnel, Wild Stylers Beach Waves (3990 Ft)
(kizárólag fodrászszalonokban kapható)



2. Avon, Planet Spa Amazonian Treasures, tápláló hajpakolás (1799 Ft)




Napozásról és alternatív házi praktikákról a leégés csökkentésére már írtam, most viszont itt van két olyan napozás utáni hidratáló amik erős bőrnyugtató hatásúak és garantáltan csökkentik a bőrpírt és a fájdalmat. 

1. Garnier, Ambre Solaire Sensitive Advanced, After Sun testápoló (2999 Ft)

2. Nivea In Shower, Napozás utáni zuhanyozás közbeni testápoló (2199 Ft)


A bőr hidratálására legtöbbször csak reggel indulás előtt, vagy este, hazaérkezés után van idő. Irodákban/klimatizált helyeken pedig gyakran kiszáradhat a bőrötök. Találtam egy különleges spray-t amit a munkába, vagy a suliba is magaddal vihetsz és így bármikor felfrissítheted a bőrödet. Ami a legjobb benne, hogy nem keni el a sminket, hanem azt is felfrissíti. Az az ideális, ha kb. 30 cm távolságból permetezzük be a bőrünket. 

La Roche Posay, termálvízspray (2199 Ft)


Használj rengeteg színt, amivel feldobhatod a külsődet. Volt egy időszakom, amikor mindig a feketét részesítettem előnyben (természetesen csak a ruhák terén), a mai napig szeretem a feketét, de elkezdtem színesen öltözködni amitől sokkal jobban érzem magam. Sötétebb körömlakkokat használtam pl. mélybordót vagy padlizsán lilát de ma már bátran használom az élénk színeket. Ami nálam legjobban bevált, az az Avon új Gel Finish, gél hatású körömlakkja. Tartós és szépen fed egy rétegben is. 

Avon, Gel Finish, gél hatású körömlakk (1499 Ft)


A nyár másik fontos sminktrendje a szájfény, könnyen felvihető, könnyen lemosható. Szerintem a legjobb belőlük az ízesített szájfény. Én a The Body Shop tégelyes szájfényét szoktam használni (képen), de rengeteg opció van márkák, színek és ízek terén. 



Ha bátrabb vagy a sminkelés terén, nyugodtan próbáld ki a színes szempillaspirálokat, vagy az élénk szemhéjpúdereket és szemhéjtusokat. Válaszd a saját ízlésednek megfelelőt a színek terén, csak arra figyelj, hogy ne ess túlzásba, ne legyél túl színes. Ha színes szemhéjtust használsz, akkor maradj inkább a fekete szempillaspirálnál.  



Miss Sporty, Fabulous Lash színes szempillaspirál (899 Ft)


Bourjois, Mix & Match, 58 Pink About You, vízálló szemceruza (1650 Ft)



Legvégül pedig egy remek sminklemosót hoztam a Nivea-tól. Az InStyle magazinban a hónap kedvenceként szerepel. Egyszerre gyengéd a bőrrel és kíméletlen a sminkkel. 

Nivea Micellás arctisztító (1649 Ft)





Niki


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése