2015. február 11., szerda

Valentin nap fillérekből

Közeleg a szerelmesek napja és ilyenkor hajlamosak vagyunk átesni a ló másik oldalára az ajándékozás terén. Nem kell mindig drága ajándékokra költeni a pénzt, személyes ajándékokkal sokkal nagyobb örömet szerezhetünk a Párunknak. Egy sütemény, finom vacsora vagy egy kis masszázs sokkal többet jelent egy hosszú nap után mint egy étteremben vagy moziban lévő "szerelmes randevú". 

Ha még nincs ötleted mit készíts a Szerelmednek, nem kell izgulnod. Ezekhez a tippekhez csak egy kis türelemre és fantáziára van szükséged. 


1. Feliratos bögrék


Csupán a tetszésednek megfelelő színű, formájú, és méretű bögrére és egy porcelán festékre/filcre lesz szükséged hozzá. Fontos, hogy miután írtál vagy rajzoltál a bögrére tedd be fél órára a sütőbe de ne állítsd túl forróra. Az a lényeg hogy "rásüljön" a filc és ezáltal nem fog lekopni mosogatásnál sem. 


2. Festett üvegek

Ezt készítheted akár magadnak is hiszen több módon is használhatod. Tartós festékre van hozzá szükséged és a festeni kívánt üvegekre. Természetesen Valentin nap alkalmából szívecskés és rózsaszín de ezt aztán tényleg bármilyen neked tetsző színben elkészítheted. 


Tehetsz bele cukorkákat, akár az üveghez passzoló színben is mint a képen. Ebben a formában ajándéknak is tökéletesen megfelel nem csak a szerelmesek napjának alkalmából hanem akár a legjobb barátnődnek a születésnapjára is.


Hangulatvilágításnak is használhatod, hiszen a vékony vezetékeket könnyen kivezetheted az üveg száján akkor is ha a képen látható módon egymásra illeszted őket. Készülhet a szobádhoz passzoló színben szalaggal vagy akár kötözőmadzaggal is.




3. Különböző szívecskés vagy nem szívecskés sütemények

Biztos lehetsz benne, hogy a barátod nagyon örülni fog ha egy tál süteménnyel várod haza, főleg ha a a kedvencét készíted vagy valami különleges szerelmes díszítéssel tálalod, 





Remélem tetszettek a felsorolt ötletek.
Végül akármit is találsz ki egy gyertyafényes forró fürdővel és egy kis masszázzsal megkoronázod a napot Kedvesed számára. Hidd el Ő is értékelni fogja az igyekezetedet.


Niki